Aspiratie centralizata : proiectate pentru a fi construite în casa ta

Sistemul de aspiratie centralizată a fost gândit ca un aparat de uz casnic atractiv în casa ta. Toate componentele majore ar trebui să fie proiectate pentru a lucra împreună – intuitiv, convenabil şi eficient.

Toate produsele Electrolux sunt concepute cu filosofia „Thinking of You”. Electrolux vrea să afle de ce  au nevoie oamenii cu adevărat şi dorește să facă viaţa lor de zi cu zi mai uşoară şi mai plăcută atunci când utilizează aparatele lor de uz casnic.

Sistemele de aspirație centralizată Electrolux Oxygen, au fost concepute pentru a îndeplinii dorinţele consumatorilor, ca produsele cu punct de vedere tehnic avansată să oferă performanţe extrem de eficiente.

Sistemul de aspiratie centralizată este elegant, destul de robust şi puternic. Acesta oferă funcţii intuitive, uşor de combinat, uşor de folosit,  afişând informaţii avansate.

Unitatea este plasat într-un spaţiu secundar, garaj sau zona de depozitare.  Rețeaua specială de conducte de vid  este fixată în interiorul zidurilor casei , aceasta conducând praful de la prize la unitatea centrală de aspirare. Acest lucru poate fi instalat fie în timpul construcţiei sau montate pe casa dvs. deja existentă.

Prizele de perete sunt plasate strategic pentru a ajunge la fiecare colţ din casa dvs.

   

0

About the Author:

  Related Posts

Lasă un răspuns