SC Harmonya Garden Plus SRL este o societate cu personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, care vine in intampinarea nevoii dumneavoastra de confort si calitate. Un mare accent este pus pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in instalatii.

Principalul obiectiv pe care ni l-am propus inca de la inceput este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor; in acest sens, oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

Aceste experiente sunt sustinute de sistemul de management integrat implementat in organizatia noastra prin care urmarim imbunatatirea permanenta a satisfacatiei clientilor, grija fata de mediu si prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale in organizatia noastra. Nivelul de conformitate si de maturitate al sistemului de management este auditat in fiecare an de SC CERTIND SA, acestea fiind confirmate de certificatele ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.