De ce aspiratie centralizata?

Respirăm un aer de două până la de cinci ori mai poluat în casă decât afară și întâlnim de trei ori mai multe cazuri de astm și alergii acum decât cu 50 de ani în urmă.

Sistemul de aspiratie centralizată a fost conceput pentru a preveni simptomele de alergie și pentru a transforma spațiul interior într-unul curat și protejat din punct de vedere igienic.

Sistemul de aspiratie centralizată Electrolux este dotat cu caracteristici care asigură un nivel cu totul nou de curăţare. Inovator şi unic, o combinaţie de instrumente integrate, comutator de control activ la mâner şi activ pick-up de pe podea, va transforma casa ta într-un paradis sănătos. Aceste seturi de curățare vă oferă în final o curățenie impecabilă.

Secretul constă în sistemul de canale optime. Cele mai multe aspiratoare ridică murdăria vizibilă şi inofensivă, dar lasă aerul chiar mai poluat cu particule minuscule invizibile. O serie de accesorii special concepute facilitează curațarea chiar și în acele zone din casa unde este greu de ajuns: colțuri, calorifere, grinzi, dulapuri de haine etc.

    

Se poate aspira nu numai praful de pe podea, dar și de pe orice altă suprafață (teracota, marmura, gresie, lemn sau textil). Fiind un sistem în sine și nu un aparat elecrocasnic, puterea sa de aspirare este mult mai mare decât a oricarui alt aspirator de pe piață.

0

About the Author:

  Related Posts

Lasă un răspuns